Meegezonden nummer bij doorgeschakelde gesprekken

Vindt u het plezierig als inkomende gesprekken bij geen gehoor op kantoor worden doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon of privenummer? Dan biedt VoiPnetwerk.com u de mogelijkheid om te kiezen welk nummer u ziet als een gesprek wordt doorgestuurd:
· het nummer van de beller
· het nummer dat de beller gebeld heeft (uw vaste nummer)

Dit onderscheidt maakt het mogelijk om te herkennen of het gaat om een doorgeschakeld gesprek dan wel een direct gesprek naar uw mobiele nummer. Omdat u zelf de keuze heeft kunt u de centrale zo instellen als u zelf wilt. Ook als dit per nummer of in de tijd verandert.

Voorbeeld:
• u ziet het nummer van de oorspronkelijke beller: u weet wie er belt, maar weet niet of u rechstreeks wordt gebeld of dat het een doorschakeling betreft
• u ziet uw eigen nummer: u weet dat het een doorgeschakeld gesprek betreft en kunt desgewenst met bedrijfsnaam aannemen. Indien u meerdere bedrijven heeft ziet u zo ook op welk nummer (bedrijf) u gebeld wordt. Nadeel: mist u een gesprek, dan heeft u geen nummer en kunt u het niet terugbellen (maar wellicht heeft de beller ingesproken).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: