Surfes en VOIPADVIES vormen strategische alliantie

Surfes en VOIPADVIES zijn een strategische alliantie aangegaan voor het ondersteunen van ondernemingen en entrepeneurs met de beste prijs/kwaliteit verhouding in ICT diensten. Op maandag 25 juli 2016 zijn de contracten ondertekend waarmee VOIPADVIES voortaan de acquisitie en accountmanagement taken uitbesteed aan Surfes.

Directeur Harald Zwierenberg van Surfes is blij met deze aanvulling op de ICT portefeuille van Surfes aangezien dit een nog betere schaalgrootte betekend in Managed Services diensten en klanten. Daarnaast haalt Surfes veel expertise in huis op het gebied van telefonie en VoIP oplossingen.

Arnold Erkendiep, directeur bij VOIPADVIES, heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedenken van telecom en internet oplossingen en brengt 24 jaar VoIP ervaring met zich mee in deze samenwerking. Hij geeft aan blij te zijn met de samenwerking, omdat zijn bedrijf zich weer volledig kan richten op de techniek en productontwikkeling. Onder het mom ‘schoenmaker blijf bij uw leest’ haalt deze samenwerking het beste van beide bedrijven naar boven.

Weblinks:

http://www.surfes.nl
http://www.voipadvies.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: