ISDN Stopt!

ISDN Stopt!

Blijf ook na 1 september bereikbaar voor je klanten

1 september 2019 lijkt nog ver weg, maar het is zover voor u het weet. ISDN verdwijnt vanaf die dag, het wordt namelijk niet meer ondersteund. Ontwikkelingen op het gebied van de cloud en internet hebben ervoor gezorgd dat deze techniek inmiddels achterhaald is.

Maak je binnen je bedrijf nog gebruik van ISDN? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk over te stappen naar telefonie via internet. Onze ICT specialisten noemen dat Hosted VoIP.

Door nu alvast de overstap naar één van de alternatieven te maken blijft u ook straks gewoon bereikbaar voor uw klanten:

Optie 1:
Telefooncentrale in ‘de Cloud’

Met SlimTel bent u helemaal futureproof; uw uitgebreide en toekomstbestendige telefooncentrale, waar u ook bent. In de ‘cloud‘ dus. Niet alleen is deze oplossing kostenbesparend, u ervaart dankzij deze betrouwbare en stabiele oplossing een betere belkwaliteit. De omgeving is makkelijk aan te passen, uit te breiden en op te schalen in aantal gebruikers en telefoonnummers. Daarnaast bevat de omgeving opties zoals callcenter functionaliteiten en call recording.

Optie 2:
Je bestaande centrale en toestellen blijven gebruiken! 

De bestaande ISDN Centrale kan ook aangesloten worden op een zogenaamde IP Trunk. Deze oplossing is een hybride vorm, waarbij je ISDN kastje(s) vervangen word(en) een VoIP kastje. Deze hybride oplossing is geschikt voor bedrijven die hun ISDN centrale wensen te behouden en geen grote wijzigingen willen binnen hun omgeving.

%d bloggers liken dit: